Too Faced Shadow Insurance

Lagt inn av Silje In | 5 kommentarer»
Denne fulgte med i den nydelige Glamourlandpaletten fra Too Faced, og jeg er liker det veldig godt at den er full size, det kaller man Value for Money :)

Selve tuben er veldig lite spennende, den oser verken romantikk, stil eller glamour. Allikevel liker jeg den godt, fordi den er praktisk - i motsetning til UDPP kan man få ut hver eneste dråpe uten å måtte ty til saksa - og DET er mye viktigere enn en stilig innpakning... Det er tross alt ikke et produkt man går rundt med i veska, så ingen skal se på den allikevel :P Tuben har en veldig tynn og liten åpning som gjør det enkelt å klemme ut ønsket mengde primer, som deretter påføres med fingrene eller evt en kost. Personlig foretrekker jeg løsningen til UDPP, da den medfølgende applikatoren gjør det enkelt å fordele produktet der du vil ha det, for når jeg skal påføre primer med fingrene har jeg en tendens til å søle mye på området rundt øyelokket også. Ulempen med dette er at dersom du ikke har fått tørket vekk sølet rundt øyet og det tilfeldigvis drysser skygge på dette området, da sitter skyggen som støpt og du må frem med sminkefjerner for å få det bort :P  Men hvordan du liker å påføre primeren handler om smak og behag - det har ingenting med kvaliteten og gjøre.

Kvaliteten har jeg heller ingenting og utsette på. Formulaen er litt mer sticky enn UDPP, men den er veldig god og jobbe med. Skyggene er lette og blende ut og de sitter som støpt hele dagen :) I så måte er den like god som UDPP, den jevner også ut fargen på øyelokket.

Så hvem er best av denne og UDPP?

Vel... Det er et veldig vanskelig spørsmål. Hva kvalitet og effektivitet angår er de nærmest identiske, så det avgjørende blir derfor pris og hvor mye innpakningen betyr.

Prisen er mye gunstigere for TFSI enn for UDPP. TFSI koster 75kr for 11gram, mens UDPP koster 102kr for 10gram (priser hentet fra BeautyBay). Derfor skulle det naturlige valget være klart...

...eller ikke. Jeg vet ikke hvorfor, men selv om TFSI gjør jobben like godt som UDPP så har jeg allikevel mest sansen for UDPP. Jeg klarer ikke å sette fingeren på årsaken til dette, det har sikkert noe med mine personlige preferanser og gjøre. Men jeg vil allikevel anbefale TFSI videre; du får mye mer for pengene og kvaliteten er den samme - derfor er den verdt er forsøk :)

Karakter: 5/6Hvilken øyenskyggeprimer foretrekker du?

5 kommentarer:

sandraabee Says:

Jeg bare lurer på en ting: På nesten hver eneste annmeldelse jeg har lest så har du gikk karakter 5/6, liker du alle produktene du skriver annmeldelse om like godt? :) Eller er den en annen årsak?
Også lurer jeg på en ting til:
Hva slags system du bruker når du skal gi karakter? Eller følger du liksom bare magefølelsen? :)

Silje Says:

Ja i det siste har det blitt mange 5'ere, og ja - jeg liker med like godt alle sammen. (Jeg blir ikke sponset hvis det er det du tenkte) Jeg tror en av grunnene til at det har blitt så mange 5'ere er at det er mye artigere å skrive omtaler om produkter jeg liker. Jeg har en del produkter liggende som jeg ikke er så fornøyd med, men de blir liggende dersom jeg har andre, bedre produkter jeg vil skrive om...

Jeg følger mye magefølelsen, men jeg har også tatt utgangspunkt i ratingsystemet til Sminkehimmelen.

Jade Says:

Jeg er veldig fornøyd med både UDPP og TFSI. Liker TFSI hakket bedre. Bl.a. pga innpakningen.

Jeg har ikke tallsystem for omtalene mine enda. Men når man ikke blir sponset, så er det gjerne slik at man kjøper produkter man tror man kommer til å like og gjør litt research først. Så da blir det ofte veldig positive omtaler, eller bomkjøp-omtaler. Litt mer variert blir det nok når man får tilsendt masse forskjellige produkter som man ikke velger ut selv.

Silje Says:

Ja det er sant, man gjør mer research når man betaler for produktene selv. :) Mange av bomkjøpene jeg gjør er impulskjøp (ikke alle så klart)

Maiken Says:

Jeg foretrekker Shadow Insurance. Tuben er praktisk, og skyggene er enklere å blende enn med UDPP. Testet med UDPP på venstre øye og TFSI på høyre, og resultatet på høyre øye ble bedre. Måtte jobbe mye mer med venstre før jeg ble fornøyd.

Legg inn en kommentar