Dagens Shopping

Lagt inn av Silje In | 6 kommentarer»
 Hurra! I dag tikket lønningen inn på kontoen, og jeg fikk visst litt mer enn jeg hadde håpet på, derfor kunne jeg unne meg noen go'biter fra MAC.
 Jeg kjøpte mineralblushen fra Quite Cute- kolleksjonen i fargen Sakura og en leppestift i fargen Up the Amp.
 Up The Amp (Amplified Creme).

 Sakura (Mineralize Blush).

 Jeg måtte også innom HM en tur, siden junior har vokst ut av alle sommerklærne side fra i fjor :P Han har fått mange nye klær, og det ble visst to t-skjorter på meg også ;) Det er litt pussig at jeg får dårlig samvittighet for å kjøpe to t-skjortet til 99kr/stk til meg selv, når jeg kan gå bananas i barneavdelingen med verdens reneste samvittighet :P

Gud hvor deilig det har vært med en fridag! :) Jeg var helt ødelagt da jeg kom hjem fra jobb i går kveld, og sovnet som en stein :P Men i morgen er det på'an igjen :)

6 kommentarer:

Joni Says:

Hehe, mamma har det også sånn når vi shopper sammen - hun kan gjerne kjøpe masse klær til meg, det gjør henne ingenting - men kjøper hun seg noe selv (spesielt om det ikke er på salg, hehe), så får hun dårlig samvittiget!:) Tror det er en mamma-greie egentlig :p

Har du tenkt å skrive omtaler av blushen og leppestiften? Håper det, spennende å høre hva du synes! :)

Mikaela Says:

Leppestiften virker kjempefin i fargen, vil gjerne se omtale.. (jeg håper på at den er like knall på leppene som selve stiften er, men det er vel ganske så tvilsomt..?)

Anna M Says:

BEATLES FTW.

Silje Says:

Joni: Selfølgelig kommer det omtaler :) Må jo nesten det når jeg har skrevet såpass mye om denne kolleksjonen :P

Mikaela: Jeg skal legge ut bilder av leppene mine med den på når jeg lager omtale av den, så får du se ;)

Anna M: Jepp! Det er min kjære som er den største Beatlesfansen her i huset, men både jeg og junior har fått sansen for dem vi også! ;)

SivLene Says:

både blushen og leppestiften er kjempefine, har dem selv! Den leppestiften er virkelig blitt en stor favoritt! Gleder meg til å se bilder:)

martine Says:

de varer ikke så veldig mange sessonger klærne til de små nei.. :P

sminken så veldig fin ut.. :)

Legg inn en kommentar