Too Faced - Romantic Eye Palette

Lagt inn av Silje In | 2 kommentarer»
Det er vel ingen stor hemmelighet at jeg er en stor fan av palettene fra Too Faced, så denne var et naturlig valg da jeg fikk 500 kr i bursdagsgave av min kjære som jeg kunne bruke på hva jeg ville :) Det som appelerer til meg med denne paletten er at den har et ganske bredt bruksområde. Du kan gå for en helt nøytral, matt look eller ta den helt ut med glitter og stas - valgmulighetene er store.
Man er nødt til å bli sjarmert av navnene på skyggene; Kiss the Bride, I Do og First Dance er navn som får det til å krible i magen når man er nyforlovet :P Også innpakningen oser av romantikk ;)

Kvaliteten på skyggene har jeg ingen klager på. Alle skyggene er godt pigmenterte og kan lett bygges opp for en kraftigere farge hvis det er ønskelig. De drysser lite under påføring og holder seg godt når man bruker primer. Skyggene er også lette og blende :)
Jeg utfører stort sett alle tester med primer fordi dette er noe jeg bruker hver dag pga fet hud på øyelokkene. Av den grunn er det lite relevant for meg om den holder seg bra uten primer, for det gjør skyggene stort sett aldri :P

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med denne paletten! Den blir helt klart en favoritt både til hverdag og fest. Jeg liker at den har et litt større fargespekter enn Naked Eye paletten, og du skal ikke se bort i fra at disse palettene blir kombinert for og få maksimalt ut av dem :)

Denne ble kjøpt hos Beauty Bay for 200kr

Karakter: 6/6

2 kommentarer:

Gry Amelia Says:

Har du, eller har du prøvd, Too Faced Shadow Insurance? Primeren til Too Faced? Kan du si om den er bedre enn UD Primer Potion? Vet ikke hvilken jeg skal ønske meg. :)

Silje Says:

Nei, den har jeg ikke prøvd enda. Men siden den er inkludert i Entchanted Glamourland-paletten som er på vei til meg nå, er det ikke lenge til jeg får testet den ut. Jeg legger jeg ut en omtale av den så fort som mulig, slik at du får svar på spørsmålet ditt ;)

Legg inn en kommentar