Favoritter: Kroppspleie

Lagt inn av Silje In | 2 kommentarer»
 
Jeg skal ærlig innrømme at jeg er håpløs når det kommer til pleie og vedlikehold av kroppen. Det er tross alt ikke så lenge siden jeg fikk inn en fast rutine for ansiktet, og da kan man vel ikke regne med at jeg er noe flinkere med kroppen :P Men når jeg først skal drive med litt pampering, så er det produktene fra L'Occitane som gjelder! Jeg elsker duften av Verbena-produktene dems, som har en frisk sitruslukt. Jeg har både sjampo, balsam, såpe og bodylotion i denne serien, og jeg føler meg så frisk og opplagt etter å ha brukt dem :)
Jeg liker veldig godt at bodylotionen er lett og behagelig på huden, den er ikke seig og klissete - men trekkes fort inn i uden. Jeg synes ikke lukten er "over the top", og jeg er ganske ømfintlig for sterke lukter.

Hva er dine favoritter innenfor kroppspleie?

2 kommentarer:

Line Says:

Jeg liker også Verbena produktene til L'Occitane, men Shea produktene deres liker jeg enda bedre!

Andre favoritter er Shea-serien til Body Shop, Pink grapefruit dusjgel og Strawberry dusjgel fra Body Shop.
Elsker skrubbene fra Treat og Blissful bath som du kan kjøpe på Sapebobla.no. De beste jeg har testet.

Krem fresh sin bodylotion med stron og raps er supergod. Lukter friskt sitron, men ikke for surt. Litt som Fox.

Har så mange favoritter.....

JM Says:

Alle mine favoritter kommer fra samme sted x)

Jeg elsker sitron skrubben fra The Body Shop fordi den er så utrolig frisk i tillegg til at det er oljer i den så huden blir så myk og fin. Liker Oliven dusjsåpen fordi den er så nøytral og fin i lukta så både jeg og kjærestemannen kan bruke den.

Når det kommer til kremer så har jeg veldig mange favoritter! Blant annet Spa Wisdom Japan Body milk fordi den lukter så utrolig rent på en måte, også er den ganske tynn så den trekker fort inn i huden. Watermelon Pasteque body lotion er helt fantastisk nydelig. Du lukter som et sukkertøy når du har smurt deg. Også liker jeg Oliven som er ganske nøytral, men likevel veldig frisk og Brazil nut (som man kan vinne på bloggen min nå) fordi den lukter toffifee på huden.

Alt fra The Body Shop :)

Legg inn en kommentar