Stamgjestkonkurranse!

Lagt inn av Silje In | 11 kommentarer»
Siden folk forhåpentlig kommer ut av påskedvalen snart, kan jeg endelig sette igang konkurransen jeg har snakket om så lenge.

Denne gang er konkurransen KUN for stamgjester, og for å være definert som stamgjest må du ha:

- Fulgt meg i minst 2 uker
- Lagt igjen minst 10 kommentarer (med jevne mellomrom)
- Ha vært med på en konkurranse tidligere

Selvfølgelig vil jeg være litt fleksibel på disse reglene, men det er en veiledning for de som er i tvil om de kan regnes som en stamgjest eller ei.

Dersom du har fulgt meg lenge, uten å kommentere, så kan du ikke være med. Dette er en konkurranse for de som aktivt bidrar til å lage liv på bloggen.

Alt du trenger å gjøre er å trykke på Liker-knappen på dette innlegget og legge igjen en liten hilsen i kommentarfeltet.

Premien er en liten goodiebag med forskjellige produkter fra NYX, elf, Smashbox, Cherryculture og Sigma :)

Vinneren trekkes den 1. Mai!


Konkurransen er nå avsluttet!

11 kommentarer:

JM Says:

Jeg finner ikke liker knappen, er det bare meg som er dårlig til å lete? x)
Jaja, gjør det inne på bloglovin :)
Jeg har fulgt deg en stund, vet faktisk ikke hvor lenge, men det er mer enn to uker. Men vet ikke hvor mange kommentarer jeg har lagt igjen :/
Også var jeg med i den forrige konkurransen din :)
Så du får dømme selv om jeg får bli med eller ikke :D
Så morsom idé å ha en konkurranse kun for faste følgere!

Silje Says:

Så klart du er en stamgjest JM :)

Jeg la ikke merke til at den ble borte fra det nye designet, men jeg skal prøve å få den på plass igen så fort som mulig ;)

Enn så lenge må dere gå inn på bloglovin' sine sider og trykker på liker-knappen der.

Anonym Says:

Faktisk et kult konsept med stamgjeste konkurranse. Vel, jeg har fulgt deg i over to uker. Jeg er faktisk ikke sikker på hvor mange kommentarer jeg har lagt igjen, men regner med det er over ti. Og jeg har vunnet en konkurranse tidligere, så da har jeg også deltatt ;)
Håper du har hatt en fin påske :)
-Eirin fra Bergen

Joni Says:

Jeg aner ikke om jeg er kvalifisert til denne konkurransen jeg, vet ikke hvor mange kommentarer jeg har lagt igjen jeg heller..men jeg følger deg og har gjort det i minst 5 uker, og har deltatt i en konkurranse tidligere, så jeg velger å like og kommentere, så får du selv bestemme om jeg kan regnes som stamgjest eller ikke:)

SivLene Says:

Føler meg litt stamgjest, selv om jeg ikke er superaktiv til å kommentere.aner ikke hvor mange kommentarer jeg har lagt igjen? men jeg har fulgt deg lenge:) Liker også innlegget på bloglovin, og Har vært med på iallefall en av konkurransene du har hatt tildigere og!

Helena Says:

Leser hvert innlegg, og har kommentert en del. Men det var ikke mer en noen mnd siden jeg oppdaget bloggen! Håper jeg er stamgjest nok :-D

<3

Silje Says:

Helena: Nå har jeg sett gjennom kommentararkivet, og kan bare finne 4 kommentarer fra deg. Samtlige er fra samme tidsrom (2.-4. april), og etter det har det vært stille. Desverre er dette et litt for tynt grunnlag for å bli med i konkurransen, iom at den er for de som jevnlig bidrar til liv her inne...

Men det vil komme flere stamgjestkonkurranser etter hvert, og dersom du er flink så kan du kanskje bli med neste gang :D

Linn Says:

Jeg vet ikke helt hvor lenge jeg har fulgt deg, men det er i alle fall mer enn to uker =)
Så håper jeg virkelig jeg har lagt igjen mer enn ti kommentarer :p Jeg har vært lat i det siste, og har verken lest blogger eller kommentert innlegg, så jeg vet helt ærlig ikke. Driver på å går gjennom alt jeg har i bloglovin nå, og det er fortsatt over 400 uleste innlegg :p
Også har jeg forresten trykket på liker ;)

Mikaela Says:

Jeg har langt igjen minst 10 kommentarer, om ikke flere og jeg har fulgt deg i en god stund nå, hvertfall lenger enn to uker, men usikker på nøyaktig hvor lenge. Dessuten så har jeg vært med i to av dine konkurranser tidligere ( :

Gry Amelia Says:

Jeg følger deg fast, og liker bloggen din veldig godt:-) Vet ikke hvor mange kommentarer jeg har lagt igjen tidligere, men vet i hvertfall at jeg har kommentert noen ganger, og så var jeg med i den forrige konkurransen di n tror jeg, eller kanskje den før. Håper jeg har kommentert nok:-) Ha en fin dag

Silje Says:

Beklager, med konkurransen er nå avsluttet. Vinneren publiseres hver øyeblikk

Legg inn en kommentar