Woopsie...

Lagt inn av Silje In | 5 kommentarer»
 
Jeg var innom Brigettesboutique.com en tur, og der hadde de fått inn denne blushen/highlighteren fra den Quite Cute- kolleksjonen fra MAC, så hoppet den på magisk vis ned i handlekurven min :P den koster $30 (158 kr), så du sparer en liten slant på å kjøpe den her ifht i butikk. Selvfølgelig kommer det porto i tillegg, men dette blir ikke mye, spesielt ikke hvis du bestiller flere ting - som jeg naturligvis gjorde :P


Denne foundationen har jeg hatt lyst til å teste ut en stund, og nå er to eksemplarer på vei til meg! Jeg var litt i tvil om hvilken farge jeg trengte, derfor kjøpte jeg de to lyseste fargene - så får vi se hvordan det blir. Disse kostet bare $8 pr. stk, veldig billig!

5 kommentarer:

Åshild Says:

Så herlig blogg du har, oppdaga den akkurat nå da jeg søkte på Chanel vitalumiere aqua;) Gleder meg til å lese gjennom gamle innlegg!
God helg=)

JM Says:

Den blushen ser så fin ut! Gleder meg til du har fått testet den :D

Mikaela Says:

Åh, jeg vil ha så mye fra den nye mac serien, det er så mye superfint! Liker spesielt neglelakken og leppestiftene...!

martine Says:

oopsie, fort gjort.. :P

Silje Says:

Tusen takk Åshild! Bra du liker det du ser :) Håper du har hatt en god helg du også.

Ja, jeg gleder meg til å prøve den blushen, JM. Siden jeg testet den lilla blushen i butikken, fikk jeg ikke testet ut denne så godt. Men damen brukte den som en highlighter på meg, og til det var den i alle fall utrolig fin :)

Legg inn en kommentar