MAC Fix+

Lagt inn av Silje In | 5 kommentarer»
Denne har jeg visst helt glemt å skrive en omtale av, noe som er rart siden den blir brukt hver dag.
Denne sprayen inneholder vitaminer og mineraler, samt grønn te, kamomille og agurk som skal fukte og tilføre huden energi og glød. Den er også en fikseringsspray for sminke.

Det er fikseringsspray jeg bruker den som, og til det fungerer den utmerket. Sprayen fjerner "puddertryneeffekten" man ofte kan få av pudder, og den sørger for at foundationen holder seg fin hele dagen. Jeg har ganske fet hud i T-sonen, som ofte fører til at sminken forsvinner etter et par timer, men det skjer ikke når jeg bruker denne.

Man sprayer den på områdene man trenger ekstra holdbarhet, og dersom det er spesifikke områder som trenger litt ekstra tilsyn kan man spraye produktet på en sminkekost og klappe det på der det trengs.

En ulempe med denne er at den får sminken til å renne av dersom man sprayer for mye, så man må være forsiktig under påføring. Sprayen er luktfri, har en grei pris (150kr for 100ml) og er drøy i bruk.

Denne er redningen for meg og sminken min :) Anbefales lett videre ;)

Karakter: 5/6

5 kommentarer:

maria Says:

Denne har jeg hatt lyst å prøve lenge! Tror jeg må skaffe meg en sånn :)

martine Says:

Jeg vil å prøve en slik, har også ganske fet hud..
Meen jeg har ikke rååd.. :/
Jeg vil ha penger nåå.. :P

Fin omtale.. :)

Linn Says:

Denne har jeg utrolig lyst til å prøve! :)

Line Says:

Jeg har roseversjonen av denne.
Kjempegod!

For å unngå at sminken renner, så kan man spraye den på en kost og påføre med den. Jeg bruker en duofiber kost fra Sigma :-)

Silje Says:

Ja, jeg pleier å gjøre det på områder hvor jeg trenger litt ekstra hold (rundt nesen og på haken).

Jeg viste det i sminkevideoen jeg la ut for en stund siden, men har glemt å nevne det her.

Jeg orker ikke påføre med kost i hele ansiktet, det tar for lang tid - jeg er en utålmodig sjel :P Men jeg har funnet en fiffig teknikk som fungerer utmerket - du får se på videoen dersom du vil vite hva det går ut på ;) (det er nesten helt på slutten)

Legg inn en kommentar