Beauty on a Budget: H&M Eye Makeup Remover

Lagt inn av Silje In | 1 kommentarer»
Dette er en tofaset øyesminkefjerner som hevder å kunne fjerne vannfast sminke. Prisen er uten tvil bra, kun 40kr for en stooor flaske (150ml)- så denne er nok ganske drøy :) Jeg skal ærlig innrømme at jeg fram til nå bare har brukt vanlige babywipes til å fjerne sminken, rett og slett fordi jeg alltid vasker og renser huden etterpå. Men det jeg har lagt merke til et at det ofte sitter igjen bittelitt maskara, som gnis utover iløpet av natta sånn at jeg våkner med vaskebjørnøyne :P

Det skjer ikke med denne sminkefjerneren, øynene og vippene blir helt rene og pene :) Jeg kjenner at det svir litt når jeg bruker den, men ikke så det er vondt - dessuten er øynene mine veldig følsomme etter en hel dag med linser, så det kan være derfor... Sminkefjerneren er litt oljete, så jeg pleier å dra over med litt papir i etterkant, for å få bort eventuelle rester av olje. Den fjerner alt fra fargesterke øyenskyggel, eyelinere til vannfast maskara (i alle fall den ene jeg eier).

Her får du uten tvil mye for pengene. Småting som litt svie og oljerester trekker litt ned, men jeg synes det er et ganske bra produkt allikevel :)

BoaB karakter: 4/6

(Jeg har lest om flere som virkelig ikke liker denne, men jeg synes den fungerer ganske bra - jeg tror du bare er nødt til å prøve og se hva du selv synes... )

1 kommentarer:

Anonym Says:

Heidi hadde en review på en sminkefjerner fra baremineral som hørtes veldig bra ut. Litt dyrere enn denne, men fremdeles billig! Tror jeg skal kjøpe den neste gang, hørtes så deilig ut at den ikke svei :)

http://www.heidioksendal.com/category/merker/bareminerals/

Legg inn en kommentar