Sigma - Make me Classy omtale del 1

Lagt inn av Silje In | 2 kommentarer»


E70: Dette er en skrå øyeskyggekost som passer godt til å legge highlighter på øyebrynsbenet, samt for å legge skygge presist i globallinjen. Den har naturlig bust. Jeg bruker denne (foreløpig) bare for å legge skygge i globalen, og til det fungerer den utmerket! Jeg har frem til nå hatt litt problemer med å få skyggen like pen på begge øyne, men med denne kosten går det som en lek! :) Den er veldig lett å jobbe med, og du får fort et pent resultat – selv om du er nybegynner (sånn som meg). Kosten er passe tykk, og busten et myk nok til at du ikke plukker opp alt for mye skygge.
Karakter: 6/6
 


E55: Dette er en myk, men kompakt øyeskyggekost med avrundet tupp. perfekt for å bygge opp en intens farge på øyelokket. Den har naturlig bust. Jeg bruker denne til å legge skygge, og den er veldig god å jobbe med. Den avrundede tuppen gjør at du kommer til innerst i kroken uten søl, og den plukker opp en passe mengde skygge (sikkert litt avhengig skyggen også da). Jeg foretrekker denne til pressede og løse skygger, mens jeg bruker E60 til kremskygger. E55 fungerer like godt til mineralskygger som ”vanlige” skygger, i alle fall gir det et flott resultat med øyenskyggene mine fra Everyday Minerals! Denne må jeg nok bestille noen flere av etter hvert.

Karakter: 6/6
 

E60: Dette er en stor, flat skyggekost ideell for kremskygger, primere o.l. Den har naturlig bust og avrundet tupp. Første gang jeg brukte denne så brukte jeg den til en presset skygge i pudderform, og til det fungerte den ikke så godt – den plukket opp for lite skygge og var vanskelig å jobbe med. MEN; Når jeg endelig skjønte at denne var bedre til krembaserte produkter, så fikk pipa en annen lyd :) Den er veldig godt til kremskygger, og jeg bruker den nesten daglig med MAC Paint Pot’en min – de er et supert par. Det eneste jeg har å kommentere er at den er en anelse stor for mitt øyelokk, men det går greit allikevel.

Karakter: 5/6
 


E40: Dette er en stor og fluffy blendekost, naturligvis til blending av skygger. Den har naturbust og en avrundet top som spriker en del. Denne kosten har en veldig lang og myk bust, mykere og lengre enn E25 – og den er veldig god å jobbe med. Selv uten spesielt mye øvelse får jeg et fint resultat. Jeg er spent på hvordan denne takler utfordringen med svarte, sotede øyne. Jeg har ikke erfaring nok til å si om denne er god til slike jobber, eller om den er for myk osv. Det vil tiden vise ;) Jeg liker at den er så myk, for den duser ut skyggene veldig bra, men jeg hadde likt den enda bedre dersom den hadde vært bittelitt kortere – jeg tror den hadde vært enda lettere å jobbe med da. Jeg tror denne vil være veldig fin å påføre flytende concealer med, iom at den jevner ut kantene så godt – derfor har jeg bestilt en til :)

Karakter: 5/6

2 kommentarer:

Heidi Øksendal Says:

E40 og E60 er to av favorittkostene mine. Jeg har bare blitt mer og mer glad i E40, den er super til påføring av øyenskygge i globalen. Du har ikke sjans til å kødde det til og lage harde linjer med den :)

PS: Liker det nye designet mye bedre enn det gamle, det går ikke så treigt å scrolle nedover som det gjorde på det forrige.

Klem fra Heidi

Marlene Says:

Fin omtale og enig med Heidi, designet ser veldig bra ut :D

Legg inn en kommentar