København del 2:

Lagt inn av Silje In , | 2 kommentarer»
 Her er altså det jeg har handlet mens jeg var i København. Det ble mest kosmetikk - så klart! :P Men jeg fant en fin blå bluse på Vero Moda - denne blir nok brukt masse i sommer siden den er så lett og luftig. Dessuten fant jeg en svart jerseykjole fra Birger et Mikkelsen, den ser ganske formløs ut på bildet, men med et belte rundt er den kjempefin! (Denne var på salg, satt ned fra 1000 DKK til 200DKK!!!!) Ja takk, sier vi da - for jeg trenger en svart, klassisk kjole.
 Av kosmetikk kjøpte jeg et reisesett fra L'occitane som lukter sitrongress (Nam!), en eyeliner fra L'oreal, en maskara fra Isadora, maskaraen X, Paint Pot (Painterly) og Concealer fra MAC og en stooor pakke med lipglosser fra Smashbox (Noen av disse skal brukes i konkurranser senere). Alt i alt en brukbar handletur :)
Jeg kjøpte også denne fine veska fra Friis & Co. Den er akkurat passe stor, og jeg bruker den som håndveske (uten stropp). Den kostet bare 200DKK i TaxFreebutikken :)

Jeg har ikke fortalt detaljene rundt resten av reisen enda, det må vente litt ;) Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves! Imens skal jeg teste sminke for harde livet - vi blogges snart! ;)

Toodle Pip!

2 kommentarer:

Anonym Says:

Høres ut som du fikk tak i masse fint ;) Hvilken concealer fra MAC kjøpte du? :)

Silje Says:

Jeg kjøpte Select Moisturecover i farge nr NC20. Sminkøren i butikken testet den på med og sa den var perfekt til mine røde områder - da det gule balanserer fargen (ikke like drastisk som grønn)- og jeg så selv at den jevnet bra ut :)

Legg inn en kommentar