Den store hemmeligheten:

Lagt inn av Silje In | 11 kommentarer»
Jeg og sambo er endelig forlovet! Det skjedde i København, at min kjære endelig bestemte seg for å fri. Det hører med til historien at sambo for et par år siden gjorde det veldig klart at han ALDRI skulle gifte seg, og jeg har derfor holdt tett om mine ønsker og har ikke turt å ta opp emnet igjen etter dette :P

Men nå skal det altså bli en ærbar kvinne ut av meg ;P Bryllupet står (sannsynligvis) i mai 2012 :) Dere aner ikke hvor glad jeg er om dagen...Jeg flyter på en sky av gode tanker, og er ekstra motivert for  lære meg sminkefaget skikkelig - sånn at jeg kan stråle på den store dagen!

Hvordan skjedde ditt frieri? Var det du eller din kjære som fridde?

..og mens du er innom må du gjerne bli med på konkurransen min.

11 kommentarer:

Anonym Says:

Gratulere :D
Var det jeg tenkte meg at hadde skjedd med tanke på dine forje innlegg :)

Purren Says:

Gratulerer!:D Så flott^^,

Silje Says:

Hehe, måtte jo hinte litt. Men jeg kunne nesten ikke si det før vi hadde fortalt familien det først :P

Lene Christin Says:

Gratulere :D

Anna Margrethe Says:

GRATULERER!!! :)))) så koslig!

Anonym Says:

Gratulerer masse!!

Min kjære fridde til meg for snart nøyaktig et år siden. Det skjedde i Venezia,Italia. Et av de mest romantiske byene i verden. Vi hadde være sammen i 4 år den dagen og feiret jubileumet på en koslig lady-og-landstrykeren-aktig restaurant. Han fikk til og med hovmesteren til å synge! Vi var plutselig helt alene i den lille restauranten,med en nydelig italiensk låt i bakgrunnen.og jeg hadde ingen anelse om hva som skulle skje. Uten forvarsel så han meg dypt inn i øynene og fortalte meg hvor høyt han elsket meg. Jeg ble fylt av en underlig varm følelse, fordi jeg merket at noe stort kom til å skje. Deretter gikk han på kne og fridde. Jeg fikk sjokk og begynte å hulke som en liten unge av glede. Det samme gjorde den kvinnelige servitrisen. Virkelig det mest romantiske øyeblikket i livet mitt.

SivLene Says:

Vi ble mer enige om å gifte oss vi. Ikke så romantisk da, men me to unger så var det på tide:D

Silje Says:

Anonym: åh! Jeg ble visst litt tårevåt i øynene av historien din jeg også, så da er det jammen ikke rart at alle i restauranten ble det :P For et fantastisk minne å ha med seg videre.


SivLene: Hehe! Det funker da bra det også.
...Min søsters svigermor ba bare mannen om å ta på seg dressen og bli med ned til tinghuset, for nå skulle de gifte seg! Han sa bare; "Okei" - og så var det gjort ;P Det var nesten 30 år siden, og de holder fortsatt sammen :)

Janne-Kristin Says:

Åååå, gratulerer så masse! :D Sant det er fantastisk! :D Her i gården var det mannen som fridde i Roma, så jeg skal ikke klage :P

modern viking vixen Says:

gratulerer så mye! happy valentine som nyforlovet! <3

<3mvv

themodernvv.com

modern viking vixen Says:

ps. følger deg på google follower! sjekk ut min blogg, og du er hjertelig velkommen til å følge tilbake dersom du liker det du ser! :) :)

Legg inn en kommentar