Isadora Eye Brow Pencil

Lagt inn av Silje In | 5 kommentarer»
Jeg kjøpte denne på fredag, og har prøvd den et par ganger nå... Stort mer kommer den nok ikke til å bli brukt, for denne fungerte ikke for meg :( Selv om den skulle være brun, så er den i stedet oransje :-S Det kan nok gå greit for meg iom at håret mitt er rødbrunt - men jeg føler meg virkelig ikke komfortabel med oransje øyenbryn, så denne får ligge og støve bort i reserve-skuffen min :P Men jeg må si at jeg likte kosten på den, den får skikkelig orden på øyenbrynene mine :)

Er det noen som har en god øyenbrynsblyant å anbefale meg?

5 kommentarer:

Maria Says:

Det var synd det da, har beklageligvis ingen ting og tipse deg om når det kommer til øyenbryn, liker og ha mine naturlige, jeg :)

Silje Says:

Til daglig liker jeg dem naturlige jeg også, men til fester o.l. hvor jeg bruker litt kraftigere sminke synes jeg blir litt for bleike når de er "au natural" :P

Marlene Says:

Hater når det er oransje-skjær i øyenbrynsprodukter. For øyeblikket bruker jeg bare øyenskygge for å fylle i brynene så har desverre ikke noen produkter å anbefale :)

SivLene Says:

Jeg bruker brun øyenskygge jeg, sammen med en skråkost. Funker kjempebra!

Silje Says:

Ja, jeg kommer nok til å bruke øyenskygge jeg også når kostene mine kommer. Dessuten har jeg ikke hatt noen matte, brune øyenskygger - og jeg vet ikke helt hvor kledelig det er :P men nå kan jeg bruke den matte paletten fra Coastal Scents :) Weee!

Legg inn en kommentar