Isadora Build-up Mascara Extra Volume

Lagt inn av Silje In | 4 kommentarer»
Denne var også med hjem fra København. Og den er helt klart god! Den er lett å påføre og gir godt med både volum og lengde :) Formelen klumper seg ikke når du jobber med den, og drysser heller ikke. Den virker veldig drøy i bruk, så her får du mye maskara for pengene. Den koster ca 120-130kr, men jeg kjøpte den på tilbud til ca 100kr. Uansett er det et godt kjøp, og den vil bli mye brukt framover - og jeg kan med glede si at den forrige maskaraen jeg omtalte (Maxfactor) ligger igjen i en søplebøtte på danskebåten! :P

Jeg kommer med omtale av MAC-mascaraen snart, og omtale pluss swatches av smashbox-lipglossene :) Stay tuned!

Toodle Pip!

4 kommentarer:

july Says:

Tenkte bare å si hei, siden du oppfordrer til det hehe:) gratulerer så utrolig mye med forlovelse! er forlovet selv og skal stå brud i 2012:) Typen fridde under vann da vi var på snorkle tur på Kos:) Jeg viste ikke dagen kunne bli bedre men den ble det hehe:)
Hilsen July

Silje Says:

Tusen takk! :) Og gratulerer til deg også ;) Min kjære var nok ikke like oppfinnsom som din, men det var like fantastisk uansett (synes ikke alle det da?) Hehe.

Mette Says:

Det er en kjempegod mascara! :-) Det fins så mye møkk, så man må holde på de få man synes er verdt penga. Jeg er flink til å impuls-kjøpe mascara om de er på salg, men det må jeg slutte med. Det er bare noen som passer meg, og dette er en av de :-)

Anonym Says:

Maskaraen er kjempebra! Borsett fra at den inneholder 4 stk.. parabener som er skadelige i lengden....

Legg inn en kommentar