Nettshopping-tips: MD Formulations

Lagt inn av Silje In | 5 kommentarer»
Ut i fra hva jeg har sett og hørt, både i vennekretsen og i bloggosfæren, er det Feelunique.com som gjelder når man skal handle produkter fra md formulations. Allikevel vil jeg dele en nettbutikk med dere, hvor man får de samme produktene til en enda rimeligere pris! :)
Midwest Skincare er en amerikansk nettbutikk, som har fått veldig gode skussmål i forumer og blogger. Og til tross for at porto ikke er inkludert, er det fortsatt rimeligere enn feelunique.com. De fører flere andre kjente merker også, og alle produktene er garantert nye og ferske - dette er ikke et restelager. Jeg kommer til å handle her neste gang jeg trenger md- produkter, og skal selvfølgelig komme tilbake med omtale av nettbutikken, leveringstid og service :)

Har du noen erfaring med Midwest Skincare?

5 kommentarer:

Maria Says:

Hehe, har aldri shoppet på nett jeg! :P

Elizabeth Says:

Men vil ikke prisen bli omtrent den samme? :)

Silje Says:

ikke når du bestiller flere varer samtidig - det er sjelden jeg kun bestiller en ting når jeg først er på shopping ;) Frakten er billig, og de skriver ned verdien på pakken - slik at du slipper toll :)

Silje Says:
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Silje Says:

Dagkremen jeg bruker koster 43 pund hos feelunique, dvs 396kr. Da må du legge ut for toll og alt det styret der. Hos MW Skincare koster denne kremen 53 dollar inkl. frakt, dvs. 300kr - og verdien skrives ned, slik at du slipper toll osv. Så en del produkter lønner seg, selv om du bare kjøper en ting :)

Legg inn en kommentar