Konkurranse!!

Lagt inn av Silje In | 13 kommentarer»

Folkens! Nå er det på tide å få litt liv i denne bloggen! I går hadde jeg intet mindre enn 165 sidevisninger, allikevel fikk jeg bare en kommentar, EN stusslig liten kommentar! Jeg trenger din hjelp for å finne fram i sminkeverdenen - legg igjen tips og råd, og del dine erfaringer med meg og andre! Dette må vi gjøre noe med, og derfor setter jeg igang denne konkurransen.
Reglene er ganske tradisjonelle:

1: Følg meg på Bloglovin og Google (1 lodd per kanal - dvs max 2 lodd i denne kategorien)

2: Skriv et innlegg om min blogg og denne konkurransen i din egen blogg,  minst 50 ord - ikke bare "Lykketrollet har en konkurranse...". (1 eller 2 lodd etter hvor gjennomført innlegget er - max 2 lodd i denne kategorien)

3: Legg igjen kommentar på dette innlegget og si hvilke punkter dere har gjort (1 lodd). Mulighet for et ekstralodd ved å legge igjen en kommentar på et av de andre innleggene i bloggen - husk da å nevne hvilket innlegg... (Max 2 lodd)

Det vil si at du maksimalt kan få 6 lodd, og jeg håper MANGE går for full pott, for dere har mulighet til å vinne en Too Faced Glamour to Go - Fairy Edition! Denne er helt ny og uåpnet - selvfølgelig. Dessuten vil jeg legge til flere premier dersom deltagelsen er stor.

Vinneren trekkes den 20. februar.

Toodle Pip!

13 kommentarer:

Sara Says:

Jeg oppdaget bloggen din nå og blir gjerne med på konkurranse :-) Jeg har lagt deg til på Bloglovin, men har ingen egen blogg så noen reklame kan jeg desverre ikke gi deg. Jeg har dermed 3 lodd ser jeg :-) Blir spennende å kikke mer på bloggen din. Sminke er gøy :-)

Anonym Says:

Nå følger jeg deg på bloglovin' også legger jeg igjen en kommentar her. Det blir to lodd på meg ;)

Den sminkepalletten er så sinnsykt fin! Vært på ønskelista mi ei stund, så denne konkurransen måtte jeg bare være med på :D

tonjene Says:

Jeg følger deg på bloglovin, legger igjen kommentar her og la igjen komentar i" Ubleket lerret..."

Synes bloggen din er gøy å lese, du kommer med gode anbefalinger :D

Jeg håper jeg vinner :D

Marlene Says:

Utrolig fin premie, elsker Too faced :) Har adda deg på bloglovin også har jeg kommentert på dagens sminke. Fant deg forresten via forumet til Heidi her om dagen, og det ser jo ut som du har en trivelig blogg. Syns du er veldig flink til å sminke deg til å være nybegynner, selv ble jeg bitt av basillen i fjor - så e relativt ny i feltet :P

Anna Margrethe Says:

Hei. Kom akkuratt over bloggen din, den virker kjempebra!
Kommenterte på dette innlegget: http://lykketrollet-silje.blogspot.com/2011/02/ubleket-lerret.html?showComment=1297199550387#c1581318578381669861

Følger deg på Bloglovin nå. Uansett om jeg vinner eller ei, stå på! Du skriver flott og tror bloggen din har stort potensiale. Klem Anna.

Anonym Says:

jeg følger deg allerede på blogglovin :)
har ikke blogg desverre så får ikke laget innlegg.
Jeg har kommentert i dette innlegget og det innlegget med ud palettet og sigma kostene :)
hilsen fra Eirin fra Bergen
ps: må man ha blogg for å få navnet sitt øverst? skjønner ikke helt den kommenter som greia underst her jeg.

Silje Says:

Neida, du velger bare navn/nettadresse :) men mange signerer med googlekontoen sin (epost), for da kommer alt opp automatisk.

Lene Christin Says:

Å, konkurranser er alltid gøy :) Følger deg på bloglovin :)
Også kommenterte jeg på ett inlegg her isted (det var faktisk før jeg så konkurransen :p)

Mette Says:

Selv om jeg leser bloggen din fra før av skal jeg krype til korset og innrømme at jeg ikke har vært flinkere til å kommentere. Skjerpings på den fronten! :-) Over til konkurransen:

Jeg tror jeg har full pott, altså 6 lodd :-) Følger deg på Bloglovin og Google, har skrevet dette innlegget: http://dagenstekst.blogg.no/1297282948_ser_du_etter_en_konku.html - med mer en 50 ord og med link til blogg og konkurranse, har også kommentert dette innlegget nå pluss et av "Dagens makeup"-innlegg.

Håper du har en fin kveld! :-)

Anonym Says:

Jeg har gjort alle punktene, her er innlegget på bloggen min http://birgitsmakeup.wordpress.com/2011/02/09/med-i-en-konkurranse/

og her er det andre innlegget jeg har kommentert http://lykketrollet-silje.blogspot.com/2011/02/dagens-makeup.html?showComment=1297288109627#c3496125543740852535

Silje Says:

Veldig bra folkens! :) Jeg blir glad når så mange blir med, og mange fine kommentarer varmer alltid :)

SivLene Says:

Jeg har lagt deg til på bloglovin:)

Maria Says:

Jeg gjorde alt utenom innlegget, så jeg har kommentert på nattshopping innlegget ditt ellernoe og følger deg på bloglovin osv. :D

Legg inn en kommentar