MAC Select Moisturecover

Lagt inn av Silje In | 4 kommentarer»
Denne ble kjøpt i København på fredag og har blitt testet et par dager nå, og jeg er veldig fornøyd med resultatet denne gir :) Selv uten riktig verktøy (les: koster) legger den seg fint på huden min og jevner ut røde områder. Den dekker også kviser o.l. ganske godt - og man kan legge flere lag for å oppnå en bedre dekkevne :) Den kommer med en liten sånn "lipgloss-kost" som gjør det enkelt å påføre nøyaktig når man ikke har en concealerkost, og jevnes bra ut med et par klapp av en finger. Farge nr NC20 passer huden min perfekt, sånn at jeg ikke nødvendigvis trenger å bruke foundation over - det er helt klart et pluss! ;)

4 kommentarer:

SivLene Says:

Har også lyst til å teste ut concealer fra Mac.. Synes du denne dekker ringer under øynene bra?

Silje Says:

Ja på meg gjorde den i alle fall det :) Nå må jeg legge til at jeg ikke har så veldig mørke ringer, men concealeren gjør dem helt klart mindre synlige.
...og når jeg legger en liten dæsj highlighter over concealeren igjen så blir de så godt som usynlige! :)

Jeg gleder meg til å prøve den med kostene mine når de kommer, for da må jo resultatet bli enda bedre :)

Tone Says:

SivLene: Jeg vil tro det spørs veldig på hvor mørke ringer du har. Denne er dessverre helt ubrukelig på meg :/

Silje Says:

Tone: Det tror jeg du har helt rett i. iom at dekkevnen "bare" er medium er det nok begrenset hvor mørke ringer den takler - dessuten vil jeg tro at hvis man har ganske mørke ringer trenger man en concealer med skikkelig highlight for å få best effekt.

Legg inn en kommentar