L'oreal 6 Hour Glam Shine

Lagt inn av Silje In | 2 kommentarer»
Bah! Glemte helt å legge ut dagens produktomtale: L'oreal 6 Hour Glam Shine. Jeg har denne i fargen som heter Cinnamon Addict. 
Den er mørkere enn lipglossen fra Isadora som jeg omtalte for noen dager siden, og passer veldig godt til bruntoner o.l - samtidig er den såpass lys at den egentlig funker til de fleste farger ;)
Selv om de påstår at leppene skal glinse i opptil 6 timer, må jeg nok skuffe dere (men hvem tror vel egentlig på slikt uansett?) - etter et par - tre timer glanser det ikke stort lenger - og man er nødt til å fylle på litt. Bortsett fra det er jeg egentlig ganske fornøyd med denne lipglossen. Den er kanskje litt seigere enn de andre glossene mine, men det er sikkert for at den skal holde litt lenger :)

Anbefales den? Ja...hvis du ikke har noe imot litt seigere lipglosser er denne et bra valg :D

2 kommentarer:

Mette Says:

Jeg har også denne - bare i en annen farge. Min er mer nude-farget. Synes ikke det gjør noe at den er litt seig, jeg liker det. Hehe :-)

Silje Says:

Så bra!Jeg liker den jeg også, vet bare at det er en del som hater seige lippglosser - fordi håret klistrer seg fast o.l. Ikke at det er et problem for meg ;) Hehe!

Legg inn en kommentar