Pakke i posten:

Denne kom i posten til meg i går! :) Jeg ble anbefalt den av en venninne som har ganske lik hudtype som meg - så får vi se om jeg blir like fornøyd... Jeg kommer tilbake med produktomtale snart!

Dessuten har jeg bestilt en del godsaker de siste dagene som jeg bare MÅ dele med dere:

I går bestilte jeg denne skjønnheten fra ebay, 45 pund kostet den med frakt - fargene er helt utrolige! Paletten er fra Urban Decay og heter Book of Shadows vol. 3 - UD <3 NYC. Jeg kan nesten ikke vente til den kommer i postkassa... Weee!
Også har vi denne lille skjønnheten da! Det nytter jo ikke å være nyfrelst sminkefantast uten skikkelig verktøy å jobbe med! Den er fra Sigma sin nye Make me up serie, som fåes i fire forskjellige farger. Jeg hadde egentlig lyst til å ta lilla koster, men er redd for at jeg kanskje kan bli litt lei fargen etter hvert... derfor går vi for det som alltid er en klassiker: Sort! Dette settet heter passende nok Make me Classy. Hehe :)

Omtaler av både paletten og kostene so fort de kommer innenfor dørstokken :D ...Dessuten har jeg et par andre nydeligheter i bestilling, men de får være hemmelige til de dukker opp ;)

3 kommentarer:

Marlene Says:

Det var litt av en shoppingrunde :D Gleder meg til omtale og bilder av både kostene og paletten :D Har Nakedpaletten av UD og kvaliteten er veldig bra, så du har virkelig noe å se fram i mot!

Anna Margrethe Says:

Den UD paletten er SÅ HIMLA FIIIIN. misunnelse!

Anonym Says:

kjenner jeg er litt misunnelig på det ud palettet ;) Det ser så utrolig fint ut!
gratulerer med nye koster :) De nye sigma er kjempe gode :)
hilsen Eirin fra bergen

Legg inn en kommentar