Beauty on a Budget

Lagt inn av Silje In | 3 kommentarer»

Jeg tenkte det var på tide å innføre et fast innlegg her i bloggen spesielt rettet mot jenter (og gutter...) som interesserer seg for sminke og skjønnhet, men som har et trangt budsjett :)

Jeg har også vært i denne situasjonen, og kommer helt sikkert til å havne der igjen :P Derfor synes jeg det er greit å utforske de billigste merkene, for å se hva som finnes av gode kjøp her.

Disse omtalene kommer nok ikke til å bli satt opp i mot omtalene av de dyrere merkene, med mindre kvaliteten på billigproduktene overgår merkevarene ;)

Er det noen spesielle produkter/merker du vil at jeg skal teste?

3 kommentarer:

Marlene Says:

Tommeln opp for denne type innlegg :) Jeg har testet litt forskjellig fra e.l.f. og om du vil teste noe fra dem så har de 20% rabatt bare i dag om du kjøper for mer enn 10£ med koden WELUVRFANS. Utrolig billig, og varierende kvalitet, noe liker jeg veldig godt, andre ting missliker jeg sterkt :P Om man ska kjøpe fra dem så anbefaler jeg å kjøpe fra mineral eller studio linja, ikke så veldig bra kvalitet på basiclinja. Liker powder brushen, blush & bronzer compact'et, HD powderet og cream eyelineren fra studio-linja. Liker også mineraløynskyggene: Confident, natural og golden. Ellers liker jeg eyelash curlern veldig godt :)

Silje Says:

Takk for tips! Har akkurat bestilt en haug med greier derifra, og jeg kan ikke tro hvor billig det faktisk er! :) Sånt liker jeg veldig godt! Dessuten ble det under 200kr, så toll behøver jeg ikke bekymre meg for...

Vet du forresten om de pleier å skrive ned verdien?

Marlene Says:

Det vet jeg ikke, Har aldri bestilt mer enn 200. Men de har veldig bra kundeservice, så du kan jo sende dem en mail :)

Legg inn en kommentar