Makeup looks fra UD - NYC

Lagt inn av Silje In | 6 kommentarer»
 Her er mitt første forsøk på Purple Smokey Eye, og det ble i alle fall lilla :P Jeg fikk det ikke skikkelig smokey (synes den sorte skyggen i paletten var litt dårlig pigmentert), men resultatet ble ikke så ille allikevel ;)
 Jeg har brukt Bordello, Psychedelic Sister, Rock Star og Perversion, samt 24/7 Glide-on Eye Pencil i fargen Ransom langs øvre vippekant.
 Denne looken er den jeg ble mest fornøyd med. Desverre spiser som vanlig kameraet opp all fargen :( Her har jeg brukt Snatch innerst, Money midt på, Kush ytterst og Loaded i globalen. Brukte Snatch som highlighter også :) For første gang føler jeg at jeg har fått til blendingen, i alle fall på øyelokket. Jeg brukte Sigma E30 for å påføre og stryke fargene forsiktig over i hverandre - og det ble kjempefint!

Jeg aner ikke om jeg kler grønne skygger, men jeg begynner i alle fall å få veldig sansen for dem :P Og de er så fine sammen med Snatch, som er en lys ferskenfarge.

Men tilbake til Perversion, den sorte skyggen i paletten. Hva synes du om den? Jeg synes den var veldig dårlig pigmert, man kan jo ikke se at jeg har brukt den i den lilla looken... :-/

6 kommentarer:

Marlene Says:

Den lilla looken syntes jo bedre da, men er vel som du sier at kameraet sluker farger. Har du testet noe redigeringsprogram? Kanskje man kan få fargene til å ligne mer på virkeligheten :)

Silje Says:

Ja jeg bruker iPhoto og Photoshop, men jeg sliter med å få de like bra som de er i virkeligheten. :-/ Det er blitzen som gjør det, så jeg prøver å unngå den, men i dag er det så overskyet at det heller ikke funker med naturlig lys :P

SivLene Says:

Den miderste looken var nydelig! Likte veldig godt grønnfargen:)

Anonym Says:

Veldig fine looks. Jeg digger både lilla og grønt :) Jeg tror jeg kan se hvor du har brukt Perversion da, tror jeg ;) En del svarte farger blir mindre fargesterke når du legger de over andre skygger. Men jeg har ikke prøvd Perversion så mye enda, så skal undersøke saken. :)

Luna Anette Says:

Digger den med grønt!

Elizabeth Says:

Likte begge disse looksene :D

Legg inn en kommentar