Lisa Eldridge anbefaler min Primer!

Lagt inn av Silje In | 4 kommentarer»
Jeg satt og så på opplæringsvideoene til Makeupartisten Lisa Eldridge i går kveld, og i videoen om Primere anbefaler hun en fra Daniel Sandler - Retexturizing Face Primer 20 SPF. Hun liker den fordi den er en "alt-i-en-primer": dvs Gir sminken god holdbarhet, jevner ut fine linjer og tørre partier og gir solbeskyttelse... Ringer navnet på primeren noen bjeller enda...?

Jeg syntes det var noe mistenkelig kjent med denne primeren da jeg søkte den opp på nettet, og ettersom jeg gravde litt skjønte jeg hvorfor den var så kjent:


Primeren og bl. annet den matte blushen til Daniel Sandler er identisk med produktene til MakeupMekka! Navnet det samme, ingrediensene de samme og innpakningen helt lik - man ser her at blushene også heter det samme, og har de samme rillene på toppen ;) Prisnivået er det samme som hos MakeupMekka, så det vil nok ikke bli billigere å kjøpe Daniel Sandler sin versjon.

...Men da skjønner jeg i alle fall hvorfor hun anbefalte denne primere, for det er nettopp DEN jeg selv hadde en omtale om tidligere denne måneden, og jeg simpelthen elsker den! ;)

4 kommentarer:

Jade Says:

Husk å sjekke pris på eBay også. Det er jo flere som har sin logo på dette "no name"-produktet.

Silje Says:

Hehe. Det tviler jeg ikke på ;)

Silje Says:

Fant den til $14.50 pluss frakt på ebay. Det er ikke så værst :)

Anonym Says:

Jeg har en sånn primer. kjøpt på ebay.
på fourmet hos heidi er det ett egent innlegg ang dette.

Legg inn en kommentar