Beauty on a Budget: elf - All Over Color Stick

 
Disse kjekke stiftene kan brukes der det trengs. Jeg kjøpte dem i fargene Persimmon og Pink Lemonade, og siden fargene er såpass forskjellige, blir de også brukt til forskjellige ting...
Pink Lemonade og Persimmon
Persimmon: Denne er lys og fin i fargen, med litt shimmer. Jeg er håpløs på å beskrive farger, men dersom jeg skal prøve så er den champagne med et lyst rose skjær. Denne tar seg godt ut på leppene, som øyenskygge og som highlighter på kinnben og øyebrynsben :)

Pink Lemonade: Denne har en nydelig rosa farge med litt shimmer. Denne er veldig fin på leppene, øynene og som blush. Stiften er litt tørr, derfor krever det litt øvelse for å få et pent resultat når den brukes som blush.

Stiften litt for stor til å kunne påføre produktet med, derfor er det beste å bruke fingrene eller koster til den jobben. Stiften virker litt tørr, men den er ikke ubhagelig å bruke eller å ha på - hverken på øyne, kinn eller lepper. Generelt så er holdbarheten god, uansett hvor den brukes, og spesielt som leppestift :) Prisen er 1.5 pund, så man får mye for pengene!

BoaB-karakter: 5/6

3 kommentarer:

maaria Says:

Åh, har hatt lyst å prøve disse! Den i fargen pink lemonade så veldig fin ut :)

JM Says:

De så veldig fine ut :D

Camilla Antonsen Says:

Har disse to, men visste ikke at de kunne brukes på leppene :) Supert!

Legg inn en kommentar