Maybelline Affinitone Foundation

Lagt inn av Silje In | 2 kommentarer»
Jeg kjøpte denne på impuls forrige uke, men akkurat hvorfor vet jeg ikke. Etter at jeg har testet den ut et par ganger vet jeg ærlig talt ikke hva jeg synes om den! Den har både gode og dårlige sider, så vi får begynne med disse:

Foundationen er veldig tyntflytende, så det er lett å klemme ut for mye. Det kjennes ut som om den er lett på huden, men selv når man påfører et kjempetynt lag kan man kjenne at den er der - det kjennes ut som en maske, og det er ikke særlig behagelig. Den klumper seg litt rundt nesa og den har en utrolig evne til å forstørre porene og arrene jeg har i ansiktet slik at de er synlige for alle og enhver... Dessuten kjennes huden litt klissete ut dersom man ikke bruker pudder over.

Allikevel er det tinge jeg liker ved den; jeg jevner ut hudtonene i huden min veldig godt, og bortsett fra rundt nesa er det vanskelig og se at man har foundation på. Den blir akkurat passe matt i T-sonen, og matcher hudtonen min perfekt. Holdbarheten er også ganske god. Dekkevnen er lett/middels og kan bygges opp.

Etter at jeg har ramset opp fordeler og ulemper ved denne foundationen må jeg nok innrømme at det er flere ulemper ved den enn fordeler - ulempene er i alle fall såpass store at jeg ikke føler for å bruke den når jeg har bedre produkter tilgjengelig. Allikevel tror jeg denne kan være grei til personer som IKKE har problemer med store porer og arr.

Karakter: 2/6

2 kommentarer:

Anonym Says:

Nå er jeg glad for at jeg droppet denne. Har selv litt store porer.

Silje Says:

Glad jeg kunne hjelpe ;) Nå er det ikke sikkert at denne er sånn på alle med store porer, men hva er vel vitsen med å risikere et bomkjøp når det finnes så mange andre gode valg der ute? :)

Legg inn en kommentar