Purple Haze; Smokey eye look

Lagt inn av Silje In | 3 kommentarer»
 
Til denne looken har jeg brukt MAC Wonder Woman Defiance- Paletten og NYX Champagne & Caviar- Paletten. Samtlige koster er fra Sigma. I tillegg til de som vises på bildet brukte jeg E45 med den hvite skyggen innerst i øyekroken.
 Dette er en liten utbrodering av looken jeg lagde for et par dager siden. Jeg har brukt Real Drama fra MAC-paletten med E55 på hele øyelokket, deretter sort skygge med E45 langs øvre vippekant. Bruk E45 til å blende den sorte skyggen gradvis inn i den lilla skyggen. Bruk E55 for å blende ut kantene like over globalen (Denne skyggen er ganske sta, og trenger en kraftig kost og et fast, bestemt grep for å duses ut, hehe!). Legg så samme skygge lang nedre vippekant med E45 eller E65 - avhengig av hvor kraftig linje du ønsker under øyet. Jeg gikk for E65, og brukte E45 for å duse den ut.
Til slutt bruker du E40 med Star Studded fra MAC- paletten, og blender denne inn langs kanten av den mørkelilla skyggen. Legg så litt Defiance med samme kost (Husk å børste av/rense kosten først!), og litt hvit skygge med E45 i øyekroken. Avslutt med en mørk liner på vårkanten og en god, kraftig maskara. Jeg brukte UD 24/7 Glide-on Eye Pencil i fargen Zero og Isadora Build Up Maskara.

Jeg valgte å droppe eyeliner, siden jeg synes looken er kraftig nok på egenhånd - men føler du for å ta den helt ut er det bare å kjøre på! ;) Løsvipper passer også godt, men jeg klarer fortsatt ikke å sette dem på :P

Så;

Liker du det? Og hvilken/-e farger liker du best i en smokey look?

3 kommentarer:

Line Says:

Kjempefint!
Elsker mørk lilla. Nydelig til øynene dine.

Til smoky look synes jeg det er finest med brunt og bronse, men liker lilla som du har brukt her også.

Linn Says:

Kjempefint! Skulle ønske jeg turte å prøve slike mørke, fine fargeblandinger. Går som regel for brunne toner fordi jeg føler at det er "trygt" liksom :p

Silje Says:

Til hverdags gjør jeg også det :P Men dersom jeg en sjelden gang skal ut på byen e.l. prøver jeg med på litt kraftigere sminke - husk på at det stort sett er mørkt, så det skal mye til før sminken synes ;)

Et lite tips er å prøve en mørkere farge i globalen til og begynne med - så kan du ta hele øyet eter hvert. :) Og dersom du ikke liker det du ser er det bare å fjerne sminken, og kjøre den gode "trygge" stilen :)

Legg inn en kommentar