Ny sminkeveske

Lagt inn av Silje In | 4 kommentarer»
 Her der den nye sminkevesken min :) Det er den største modellen elf selger, og måler 23x16x12cm. Prisen er 12 pund,  ikke så ille :) Dette er en softcase - IKKE hardcase. Jeg foretrekker det da den er litt lettere å få ned i kofferter o.l Sminkekostene har jeg i det fine, harde Sigma- etuiet mitt, så jeg trenger ikke å bekymre meg for at de skal knekke.
 Den har et stort speil i lokket, og er linet med polyester som er lett å rengjøre med en fuktig klut.
For å illustrere hvor stor den er så har jeg puttet oppi all sminken min, unntatt de største palettene mine. Nå trenger jeg ikke dra med meg 4-5 forskjellige toalettmappen for å få plass til alt av hudpleie, sminke, hårpleie, tannpleie, medisiner osv. Hurra! :D

4 kommentarer:

Anonym Says:

wow. Visste ikke at den var så stor :)
Den må jo kjøpes. Føles den robust ut, eller føler du at den er litt "pinglete"?
-eirin fra bergen

JM Says:

Så utrolig kjekt! :D

Silje Says:

Jeg vet ikke helt hva du mener med "pinglete", men hvis du tenker på hvor robust den er så vil jeg si at den virker ganske slitesterk :)

Jeg vil tro at det første som kommer til å gå i stykker på denne er glidelåsen, for det er den som virker minst robust - ikke at jeg tror den heller kommer til å bli ødelagt med det første ;)

Elizabeth Says:

Denne har eg også! Helt genial :D Den var mye større enn hva eg hadde forestilt meg :) MEN, flyselskapet klarte å knuse speilet og en del sminke selv om eg hadde pakket den godt inn i klær, osv... irriterende! Så nå har eg sminken i håndbagasjen :p

Legg inn en kommentar