Beauty on a Budget: NYX - Round Lipstick

 
Denne fine leppestiften fikk jeg i premien jeg vant i Sminkebloggen til Martina. Den heter NYX Round Lipstick og koster bare 4 $. Nå er den på salg til bare 2.50 $! Stort billigere enn det går det ikke an å få det :P

Først og fremst må jeg si at etuiet er pent, det er ingenting ved det som skriker "Billig". Designet er enkelt, men pent (just det way i like it) - Og det er veldig fint med det gjennomsiktige partiet nederst - så du kan se fargen på leppestiften (kjekt hvis man eier flere). Jeg fikk fargen Summer Love, som er en lys brunrosa - veldig fin til hverdagsbruk. Den har en lett og fin konsistens, er lett å påføre og gir et pent resultat. Luktfri. Holdbarheten er middels, det vil si hverken lang eller kort - den holder ikke hele dagen, men den blir heller ikke borte etter et glass vin ;)

Alt i alt synes jeg man får veldig mye for pengene med dette produktet. Det er uten tvil et godt valg når lommeboken er skrapet og man trenger å freshe seg opp litt! :)

BoaB-Karakter: 5/6

Produktet kan kjøpes hos cherryculture

3 kommentarer:

Maria Helene Says:

Hørt mye bra om merket NYX, men aldri prøvd det

Silje Says:

Jeg har ikke testet NYX før nå, men etter å ha testet litt forskjellige produkter fra merket må jeg si at det stort sett er bra (med enkelte unntak så klart) ;)

M. Says:

Kjempefin!

Legg inn en kommentar