Endelig er det offisielt!

Lagt inn av Silje In , | 4 kommentarer»
Nå kan alle se at jeg og sambo er forlovet :) Ringen passet perfekt, og den er nydelig. Det er en alliansering med buede kanter og innfellt diamant, veldig enkel og pen. Jeg valgte en sten på 0,5ct fordi det var denne som så best ut på fingeren min. Jeg prøvde også 0,7ct, men da ble ringen litt for bred, og det ser jo ikke pent ut - Dessuten er ikke størrelsen på diamanten så viktig for meg, for jeg hater for mye "bling" :P  Vi skal sette inn to diamanter til i forbindelse med bryllupet, så da får jeg en "ny" ring igjen ;)

Det var litt rart og se sambo gå med ring, rett og slett fordi han aldri har brukt et smykke i hele sitt liv, men selvfølgelig ga det også en god følelse ;)

Nå gjelder det bare å finne ut hva vi skal skrive inni dem, for jeg liker ikke disse kjedelige, tradisjonelle frasene som ofte blir brukt. Din Silje... blæh! Nei, da får det heller være blankt :P
 Jeg fant forresten noe som jeg synes hørtes greit ut: To sjeler, samme mål. Men problemet med dette er inspirasjonskilden... Det stammer nemlig fra Valentinesutgaven av toalettpapiret til Lambi! :P Jeg vet ikke om jeg kan leve med at ordene som binder våre liv sammen er hentet fra en dorull... Hehe! På en annen måte er det jo litt morsomt også, og samlivet skal jo være morsomt ;) Vi får nå se hva det blir til, vi har et helt år på å bestemme oss :)

Har du noen gode tips om hva som kan stå inni ringene, som ikke er alt for klisjé eller sukkersøtt?

4 kommentarer:

SivLene Says:

Gratulerer, kjempefin ring:)

Silje Says:

Tusen takk! :)

Anonym Says:

Gratulerer! :) Virkelig fin og klassisk ring :)
Vi må få se igjen når du har fått satt in de siste steinene og da :)
-Eirin fra bergen

Åshild Says:

Grattis på etterskudd! Lo høyt for meg selv av Lambi dilemmaet, er jo en god historie om dere går for den da :D
Pløyer gjennom store deler av bloggen din da jeg ikke får sove;) Leste i et annet innlegg at du vaska sminkekostene dine da og det har jeg gjort mang en gang også, noen ganger er slike gjøremål best på natta! Lese på dopapir hadde jeg sikkert også drivi mye med om det fantes mer av de med tekst, og hvor blir det av dopapir med tegneserier? En smule overtrøtt her...

Legg inn en kommentar