Beauty on a Budget: NYX - Cup Cake Gloss

 
Disse skjønnhetene fikk jeg i premie i bloggkonkurransen på Sminkebloggen.no, og de må være de skjønneste lipbalm'ene jeg noen sinne har sett! Selv om de heter "Gloss" ville jeg nok ikke definert dem som det - ettersom det er veldig lite gloss og veldig lite farge på leppene når man bruker de. Som lipbalm derimot fungerer de OK.
De har en fantastisk lukt av vanilje, eple, banan og jordbær - og lukten er ikke overveldende, men akkurat passe. De har ingen smak, derfor trenger man ikke bekymre seg for å bli kvalm av "bananoverdose" :P Holdbarheten er ikke spesielt lang, men det kan være fordi leppene mine er veldig dehydrerte og derfor absorberer all fukt umiddelbarn. For meg varer en påføring i underkant av en time før den er borte. Konsistensen er veldig lett, slett ikke klissete, og balmen har bittelitt shimmer i seg - så leppene ser friskere ut uten for mye "bling" ;)

Konsklusjonen er at disse fungerer helt greit som lipbalm for personer som ikke har veldig tørre lepper - for tørre lepper blir de litt for lette og absorberes for raskt. Men balm'ene er fine, de har en god lukt og er verdens søteste! Jeg kommer til å bruke disse i sommer, når leppene mine blir normale igjen :) Jeg vet ikke om det er en positiv eller negativ ting at jeg får lyst på kake hver gang jeg plukker opp en av disse... jeg tror det er positivt, fordi kake gjør meg glad :)

BoaB-Karakter: 3/6

2 kommentarer:

JM Says:

Hehe, de er iallefall utrolig søte! :)
Vet du forresten hvor man får kjøpt dem?

Silje Says:

Ja, jeg bryr meg egentlig ikke så mye om de er gode eller ikke, for med det utseendet kommer jeg til å bruke dem uansett! ;)

Du får kjøpt dem på cherryculture :) Jeg har kjøpt en til :P Kommer nok til å gi bort et par i premie her på bloggen :)

Legg inn en kommentar