Beauty on a Budget: elf - Luscious Liquid Lipstick

 
Jeg har denne i fargen Perfect Pink:
Det første jeg ønsker å si om denne er at navnet muligens er litt misvisende; Dette er ikke en leppestift, i alle fall ikke den jeg har, det er en lipgloss. Men det er stort sett det eneste negative jeg har å si om dette produktet ;) Glossen kommer i et ganske morsomt etui hvor man skrur på den ene enden for å få ut produktet. Selve påførsingsdelen er dekket i et mykt, litt fluffy stoff, og produktet kommer ut gjennom stoffet. Dette er første gang jeg er borti en slik løsning, og jeg må si at jeg virkelig liker den. Klikkelydene som kommer når du skrur på enden gjør at du vet sånn ca. hvor mye som vil komme ut (i motsetning til tuber man klemmer på, hvor det ofte kan komme for mye). Påføringen er myk og behagelig, og det er lett å få et pent resultat :)

Så over til selve produktet; Jeg har virkelig problemer med å forklare konsistensen på denne, så hvis noen av dere har en bedre forklaring enn den jeg kommer med nå; Vær så snill og kom med den! ;P
Konsistensen er ganske tykk og seig, men ikke klissete. Selv om den kjennes fuktig og behagelig ut på leppene, så virker den nesten litt tørr på overflaten - så leppene klistrer seg ikke sammen på samme måte som de gjør med f. eks 6H. Glam Shine fra L'oreal. Holdbarheten er utrolig god; I går fikk jeg den til å vare i 4-5 timer uten at jeg trengte påfyll, og det var i varme, tørre omgivelser på jobb (og dermed MYE drikking av vann). Så denne blir nok fast følge på jobb fremover :) Selv om fargen på produktet virker ganske knæsj på bildet, så er den gjennomsiktig - derfor gir den leppene bare et friskt strøk av rosa med bitteligg shimmer. Akkurat passe for en naturlig og sunn look.

Jeg tror jeg er forelsket!

BoaB-Karakter: 6/6++

1 kommentarer:

JM Says:

Denne fikk jeg lyst på, men i den røde fargen! Den ser utrolig fin ut :D

Legg inn en kommentar