Mislykket forsøk...

Lagt inn av Silje In | 5 kommentarer»
Jeg skulle leke meg litt med UD- paletten min i går, og startet som vanlig med å velge noen random farger... Som dere ser ble ikke resultatet spesielt pent; Det ser rett og slett ut som tidenes største blåveis! :P Hehe! Men, men... Gøy var det uansett ;)

Har du gåt på noen skikkelige sminkeblemmer i det siste?

5 kommentarer:

M. Says:

Jeg møter på sminkeblemmer ofte, jeg! Man skal jo feile av og til, vel? Man kan ikke alltid oppleve suksess. Vel, svaret til spm ditt er ja - jeg har jo det. Liker å leke meg litt med farger og kombinasjoner, men det blir ikke alltid så pent... Moro er det uansett!

Silje Says:

Bra det ikke bare er meg da! :P Jeg tror prøving og feling er det beste trikset for å mestre sminkekunstens mange hemmeligheter, og det hadde ikke vært like gøy hvis man fikk til alt - alltid ;)

Elizabeth Says:

Hallo, eg synes det der ble knallstilig eg da :D Men så liker eg mye farger og mye øyeskygge :p

Silje Says:

Så bra du likte det, da kan jeg ha vært inne på noe ;) Jeg tror nok fargene fungerer ganske greit sammen, men at teknikken min svikter :P Hehe.

Åshild Says:

Synes du var inne på noe jeg også, tenker det kanskje hadde funka enda bedre med eyeliner og fake øyevipper for en mer dramatisk look til en spesiell anledning?! Ikke det at jeg skal uttale meg om fakevipper da jeg aldri har testa selv, redd for å gå på en kjempesmell der. Meg i et nøtteskall er å teste en ny look på f.eks nyttårsaften...går selvfølgelig aldri bra "under press". Ingen god følelse å desperat prøve å rette opp et mislykka sminkestunt :P Og slenger vi fake lashes inn i situasjonen kunne jeg vel endt med å bli hjemme. Leke seg med sminka på forhånd er lurt ja:)

Legg inn en kommentar