Nye Sigma koster:

Lagt inn av Silje In | 5 kommentarer»
E45: Dette er en liten, buet blending-kost med smal tupp. Den skal være god til flere forskjellige oppgaver, som å legge farge i globalen, highlighter og kommer til i vanskelige områder som øyekroken og under øyet. Jeg bruker den til mange forskjellige oppgaver, men er veldig glad i denne når det kommer til bruk i øyekroken - ingen av de andre kostene gjør jobben like bra. jeg bruker den også for å legge pudder i området rundt øyet, da denne kommer lettere til enn min kjempestore pudderkost. Selv om den også er laget for blending bruker jeg den sjelden til det, da jeg har flere andre, gode blendingkoster som gjør jobben bedre, men i globalen er den utmerket :)

Karakter: 5/6

 E35: Dette er en kost laget for blending, og er litt mindre fluffy enn E40 og med en litt stivere bust. Hvorfor jeg kjøpte denne er jeg egentlig ikke sikker på, og den har heller ikke blitt brukt så mye. Det eneste jeg kan trenge denne til er øyenskygger som er litt vanskelige å blende, og som derfor trenger enn litt mer kompakt kost - men noen slike skygger har jeg ikke enda :P Når de kommer til koster synes jeg det alltid er bedre med en for mye enn en for lite, derfor kaller jeg det ikke et bomkjøp - men kanskje et mindre nødvendig kjøp :P Det er ikke noe galt med den, jeg føler bareat den ikke dekker noen spesielle behov...

Er det spesielle oppgaver du synes denne kosten er bra på?

Karakter: 3/6

5 kommentarer:

Maiken Says:

Jeg fant ut at denne ble litt for stor til øynene, og blenda øyenskyggen bort, så da lette jeg etter andre måter å bruke den på. Den er suveren til concealer. Tar på concealeren med fingrene, og blender med denne. Love it!

Silje Says:

ja, tenkte jeg skulle prøve den til det etter hvert. Men jeg har en ekstra E40 som jeg også bruker til concealer, den er veldig god :)

Maiken Says:

Ja, har prøvd den også til concealer, men foretrekker E35. Vet ikke hvorfor, de er egentlig ganske like.

Silje Says:

Vet du, Maiken; eg prøvde den til concealer i dag - og jeg er enig med deg! E35 var bedre :) Takk for tipset ;)

Anonym Says:

Hvor mye måtte du betale for frakt og toll?

Legg inn en kommentar