Snakk om å drite på draget :P

Lagt inn av Silje In , | 5 kommentarer»
Okei, som jeg fortalte tidligere bestilte jeg og sambo ringer tidligere i dag. Dette ble altså gjort på nett pga prisen. MEN: Vi var innom vårt lokale kjøpesenter i stad, og da gikk vi forbi en gullsmed som hadde nøyaktig de samme ringene vi hadde bestilit - derfor gikk vi inn for å prøve dem. Da merket vi at de var MASSIVE, rett og slett helt enorme! Ringene var både veldig tykke og veldig brede, og dette så helt feil ut på oss begge fordi vi har ganske små hender og tynne fingre :P

Derfor måtte i forte oss hjem for å avbestille ringene - ren og skjær flaks, for det viste seg at det ikke var angrerett på dem (de hevdet i alle fall det) - og da hadde vi kastet bort 11 000kr på et sett ubrukelige ringer!

Så nå må vi igjen se oss etter ringer, skikkelig kjedelig siden disse var så pene (på bildet i alle fall). Tror nok det blir Alliansering på meg da, for jeg liker best enkle design :)

Saken oppdateres! ;)

5 kommentarer:

pernille Says:

Lykke til med å finne nye ringer da! :D

Jade Says:

Lykke til med ring-jakten :) Ja, det er nok lurest å prøve de på før dere kjøper. OG finne riktig størrelse på samme gullsmed.

Charlotte Says:

Oi, det var flaks dere oppdaget det i tide! Lykke til videre med jakten :) Det er jo så utrolig mye å velge i. Dere finner nok noen ringer som er fine å se på irl også :)

Silje Says:

Ja, det var VELDIG flaks :P Vi finner nok noen fine ringer snart - jeg begynner bare å bli litt utålmodig ;) Hehe.

Ringstørrelsen har vi fått sjekket, så det har vi kontroll på. :)

JM Says:

Åh, så utrolig flaks! Det hadde vært utrolig kjedelig å "kaste bort" så mye penger på ringer dere ikke liker. Håper dere finner noen som dere kan forelske dere i på ny :D

Legg inn en kommentar