Makeup Mekka - Mineral Matte Blush

Lagt inn av Silje In | 6 kommentarer»
Dette var blushen jeg fikk gratis av Makeup Mekka. Jeg har fargen Natural Beauty, og jeg må innrømme at førsteinntrykket var så som så...

For det første er etuiet lite, så det kan se ut som man får lite produkt for pengene. Dette er IKKE riktig; Man får hele 4 gram, til sammenligning er det bare 3.5gr i MAC sin Mineralize Blush. Dessuten ser fargen veldig lys og kjedelig ut -jeg trodde først at den var bleikere enn min egen hudtone (noe som er litt av en prestasjon), men også der tok jeg feil :P Fargen er nydelig; Den har en dus og nøytral rosatone som passer de fleste hudtoner, og blushene passer til de fleste anledninger. Man bestemmer selv hvor lett eller dramatisk man vil ha denne blushen, for den er veldig lett å bygge til en sterkere farge (perfekt hvis man skal ut rett etter jobb). Men allikevel er det lett å legge den slik at man bare får et "friskt pust" i kinnene. Holdbarheten er middels (på min fete hud), men den økes betraktelig dersom jeg bruker primer, foundation osv under :)
Her er dagens look; blushen gir kinnene et friskt pust :)

Konklusjonen er at dette er årets største overraskelse! (Foreløpig i alle fall) Førsteinntrykket er stusselig i forhold til hvordan produktet er i virkeligheten, og det er virkelig synd! Jeg kommer nok til å kjøpe inn flere av denne, for å bruke den som premier i konkurranser - slik at flere får oppleve hvor bra denne faktisk er.

Karakter: 6/6

6 kommentarer:

Line Says:

Jeg har også denne og er kjempeglad i fargen. Jeg hadde det samme førsteinntrykket som deg, men det forandret seg!
Hvis jeg er usikker på hvilken blush jeg skal bruke på morgenen er denne alltid en sikker vinner!

Maiken Says:

Den er nydelig. Ble helt stum da jeg så hvor liten den var, men da jeg sjekket MUS-blushen min hadde den kun 3.5 gram mot makeupmekkas 4. De har bare ikke brukt masse unødvendig plast for å få den til å se større ut, og det er jo bare positivt. De andre blushene mine har blitt forsømte siden jeg fikk denne.

Silje Says:

Helt enig! Nå er jeg bare glad for at etuiet er så lite og nett, da tar det mye mindre plass i sminkepungen ;)

Anonym Says:

kan du lage en liten sminkevideo? :) du er fint sminket

Silje Says:

Tusen takk anonym :) Jeg har ærlig talt ingen erfaring med å snakke forran et kamera, så jeg må nok gjøre et par forsøk før jeg blir komfortabel i en slik situasjon :P

Men jeg skal prøve, så får vi se om resultatet er bra nok til at det kan publiseres ;)

SivLene Says:

Den var utrolig fin på!

Legg inn en kommentar